Een woordje van dank.

Omdat er al genoeg wordt geschreven over Kroningsdag wil ik even stilstaan bij het 365-dagen project TekstGetekend. Vandaag komt de 365ste tekst met illustratie online. De laatste uit de samenwerking tussen Maartje en mij. Het is gelukt, maar het was niet altijd even makkelijk. Ik denk dat Milka rijk is geworden aan mij. Er zijn namelijk heel wat chocoladerepen genuttigd tijdens het tekenen. Een enorme reep, waar ik nadien misselijk van werd. Maar de illustratie was gemaakt, en dat was toch het doel.

Ook de leuke reacties die we kregen van mensen die ons volgden waren natuurlijk motiverend. Ik wil daarom ook iedereen bedanken die ons heeft gevolgd. Maar in het bijzonder Maartje voor het sturen en schrijven van de teksten. Ook de gast illustratoren wil ik nogmaals bedanken voor hun inzet. Dit waren, Maarten van den Beemt, Ingeborg Vriends – Inkies, Marco Cau, Igor van Vijfeijken – Igorism, Marloes de Vries en Ankepanke. Ook bedacht Luc de Graaf verschillende spitsvondige teksten voor onze blog. Zo ook de tekst van vandaag. Dank je Luc! Ik heb met veel plezier een illustratie bij je tekst gemaakt. Verder wil ik Han Lammers bedanken. Hij stelde een plan op om o.a. meer bezoekers te krijgen op onze blog. Ook deed hij een goed woordje voor ons bij het Eindhovens Dagblad met als gevolg een mooie publicatie in die krant. Mam ook jij bedankt voor de Helmondse spreuken die we gebruikten voor de Haw Ut Hellemonds Wèèk. Ik had ze niet zelf kunnen bedenken.

Verder wil ik alle mensen bedanken die onze berichten deelden via social media als o.a Twitter, Linkedin, Pinterest en Facebook. Maar ook de mensen die ons inspirerende quotes stuurden en feedback gaven. Alle vrienden, familie en bekenden van Maartje en mij hebben er ook toe bijgedragen dat onze blog TekstGetekend meer onder de aandacht kwam. Iedereen enorm bedankt!

Dan is het alweer bijna tijd om feest te gaan vieren, of in ieder geval naar de Slingermarkt te gaan. Hele fijne dag allemaal.

9 gedachten over “Een woordje van dank.

 1. Wat zal ik de vroege dagelijkse mail van “Tekst getekend” gaan missen.
  Wat een prestatie hebben jullie geleverd door dit een jaar jaar, iedere dag, ook zon- en alle feestdagen te zorgen voor een bericht.
  Het was bij bijna allen een genot om naar te kijken en te lezen.
  Van harte, jammer dat het ten einde is gekomen.
  Ik hoop van harte op een nieuw project.
  Proficiat Petra

  • Hoi Petra,
   Dank je wel voor je lieve reactie. Voor mij voelt het ook raar en leeg niets te posten vandaag. Maar ik ga even nadenken over een nieuw project. Komt goed! Fijne dag en tot ziens.

 2. 365 alweer en bijna evenveel keren ben ik door jullie verrast, geïnspireerd, geïrriteerd, gecomplimenteerd, wakker gemaakt, overtuigd, geleerd. Mijn dagen ten goede gekeerd.
  De tekeningen en teksten hebben me laten mijmeren, twijfelen, lachen, zelfs een stil traantje. Vaak een herkenning. Vooral degene in september over de gepakte kofffers.
  De teksttekeningen die ik deelde riepen veelal Jullie droegen bij aan momenten van bezinning. Zal raar zijn om de pc te openen en dit momentje te missen! Dames dank!

  • Hoi Susan,
   Mooi compliment, dank je wel. Jij was heel fanatiek in het delen van onze post! Dat is echt een mooie eigenschap, het willen delen, maar ook een ander iets gunnen. Jij ook enorm bedankt!

  • Hoi Susan, ook jij bedankt!
   Als een van de trouwste delers hebben we via jou vast veel meer mensen bereikt dan we zelf kunnen zien.

 3. He meiden, dat was gek, vanmorgen geen berichtje van tekstgetekend… Net als de anderen zal ik het gaan missen. Het is volbracht, mooi gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s