Een terugblik! Mei 2012.

Het is natuurlijk altijd leuk om terug te blikken op een mooi project als tekstgetekend. Vandaar dat ik maandoverzichten ga maken. Maartje en ik startten in mei 2012. En hierbij dus ook het maandoverzicht van onze eerste maand. Het is leuk om alles weer terug te zien. Ik heb last van afkickverschijnselen ook al was het lang niet altijd makkelijk. Maar kom er ook achter dat het bijna een mediterende werking op me had. Het zou leuk zijn feedback te krijgen over jullie favorieten i.v.m. het drukken van kaartjes. Welke getekende tekst zou je graag op kaart willen zien? Laat het weten.Grid-TG-MEI

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Quotes, Terugblik door blooos . Bookmark de permalink .

Over blooos

Studio BLOOOS ben ik: Sandra van den Berg. Illustrator, grafisch vormgever, fotograaf en dessinontwerper. Kenmerkend voor Studio BLOOOS is de frisse en opgewekte vormentaal. Verwacht geen poespas van mij, eenvoud maakt mijn ontwerpen krachtig en toegankelijk. Het vrolijke, open en eenvoudige karakter geven de ontwerpen van BLOOOS mijn unieke stijl. Ze hebben als doel een positief gevoel of reactie bij mensen op te wekken. Een spontane lach bij het zien van mijn ontwerpen is zeker geen uitzondering. De naam BLOOOS is niet voor niets ontstaan. Mensen blozen als ze iets moois zien, verliefd zijn of omdat ze een mooi en onverwacht compliment krijgen. Dit gevoel wil ik ook met de BLOOOS ontwerpen bereiken. Studio BLOOOS ontwerpt dessins voor mode en interieur, beeldmerken, en alles wat verfraaid kan worden met een illustratie; flyers, posters, (geboorte)kaartjes, T-shirts, wand-, vloer- en raamillustraties op maat.

2 thoughts on “Een terugblik! Mei 2012.

 1. Hallo San.
  Ik ben ook aan het afkicken, hoewel het voor mij geen spanning maar juist vreugde en blijdschap was, iedere dag een mooie starter in mijn mailbox.
  maar ik mis ze.
  Graag wil ik je laten weten dat mijn voorkeuren voor mei waren:

  1 e rij, derde afbeelding, met de 2 hartjes.
  2 e rij, tweede afbeelding, met de vis en de zwnaen.
  3 e rij, vierde afbeedling
  5 e rij, tweede afbeelding, met ballonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s