Tekst Getekend in het echt!

Halverwege ons project hadden Sandra en ik al eens een gesprek over de mogelijkheden van de Tekst Getekend illustraties. Hoe gaaf zou het zijn om kaarten en posters te laten maken met de ontwerpen?!

Een van de mogelijkheden is een expositie van de illustraties op posters en panelen.
Van 30 juli tot en met 16 september wordt deze wens werkelijkheid: we exposeren een groot aantal van de illustraties in Bibliotheek Helmond!

Maar daar blijft het niet bij. Over heel Helmond verspreid vind je vitrines, de zogeheten Openlucht Galerie, waar kunstenaars, verenigingen en fotografen hun werk kunnen tonen. Tekst Getekend is van 30 juli tot en met begin oktober te vinden in de vitrines aan de Kanaaldijk, de Kasteellaan en de Smalle Haven.

Wij zijn zelf erg benieuwd naar hoe de illustraties eruit gaan zien op groot formaat en off line in plaats van alleen op dit blog! Komen jullie kijken?

flyer expo bieb

2 gedachten over “Tekst Getekend in het echt!

  1. dag samen, Wellicht is het een optie om de werken ook of daarna te mogen hangen als wandversiering bij Stijl & Co en Van Gemert Meubelland en bij Coppelmans! Ik heb er evt contacten.Wat te denken van de horeca? Succes

    • Goed idee Susan. De werken die in de open lucht galerie hangen kunnen waarschijnlijk daarna naar de vitrines in de Ameideflat. En ik had zelf ook al aan het Heelhuis gedacht. Maar horeca kan zeker ook een optie zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s