Over ons

Tekst Getekend is een project van Sandra van den Berg en Maartje Vos-Swinkels. Van 1 mei 2012 tot 1 mei 2013 illustreerde Sandra elke dag een spreuk, liedtekst, dichtregel, oneliner of grap die Maartje haar per mail stuurde. Een jaar lang zoeken naar teksten en broeden op hoe deze te verbeelden in een tekening hebben een aardige collectie illustraties opgeleverd, die je op deze website allemaal kunt bekijken.

In de twaalf maanden van het project hebben we regelmatig gasten gevraagd een illustratie te maken of een tekst te bedenken. Zo hielpen Luc de Graaf, Ingeborg Vriends-van der Steijn, Igor van Vijfeijken, Maarten van den Beemt, Marco CauMarloes de Vries en Anke van der Meer mee dit project te voltooien.

Wie zijn wij?

Sandra: “ Studio BLOOOS ben ik: Sandra van den Berg. Illustrator, grafisch vormgever, fotograaf en dessinontwerper. Kenmerkend voor Studio BLOOOS is de frisse en opgewekte vormentaal. Verwacht geen poespas van mij, eenvoud maakt mijn ontwerpen krachtig en toegankelijk. Het vrolijke, open en eenvoudige karakter geven de ontwerpen van BLOOOS mijn unieke stijl. Ze hebben als doel een positief gevoel of reactie bij mensen op te wekken. Een spontane lach bij het zien van mijn ontwerpen is zeker geen uitzondering. De naam BLOOOS is niet voor niets ontstaan. Mensen blozen als ze iets moois zien, verliefd zijn of omdat ze een mooi en onverwacht compliment krijgen. Dit gevoel wil ik ook met de BLOOOS ontwerpen bereiken. Studio BLOOOS ontwerpt o.a. dessins, beeldmerken en alles wat verfraaid kan worden met een illustratie; flyers, posters, kaartjes, wand-, vloer- en raamillustraties op maat.”

Copyright
Van alle op deze website aanwezige ontwerpen of delen daarvan ligt het auteursrecht bij Studio BLOOOS.
Het is niet toegestaan om beelden van deze website te vermenigvuldigen door middel van druk, kopie of op welke andere (digitale) wijze, of te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Studio BLOOOS.
Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.
©2012 Studio BLOOOS

Maartje: “Met mijn eenvrouwsbedrijf Akina Art Projects maak ik, Maartje Vos-Swinkels, kunst toegankelijk. Dit doe ik door het organiseren van exposities, culturele activiteiten, cursussen en lezingen. Ook virtueel maak ik kunst bereikbaar, bijvoorbeeld door een blog over kunst en design en social media. Op 1 mei 2013 ben ik een webshop met kunst, design, papier-en schrijfwaren begonnen: Kunst & Briefwerk.”

3 gedachten over “Over ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s